-
Allinson
100% volkoren tarwemeel - Biologische ingrediënten
Compact, smeuïg brood met een milde smaak. Er zit veel water in het deeg van dit brood, dat geeft Allinson zijn kermerkende structuur.
-
Spelt volkoren
100% volkoren speltmeel - Biologische ingrediënten
Stevig brood zonder zaden en pitten met een wat zuurdere smaak van 100% volkoren speltmeel.
-
Pompoen
90% volkoren speltmeel, 10% volkoren gerstmeel - Biologische ingrediënten
Stevig, compact brood vol met pompoenpitten, gebroken rogge en lijnzaad. Het heeft een nootachtige en wat zuurdere smaak.
-
Spelt (zonnepit)
20% volkoren speltmeel, 80% speltbloem - Biologische ingrediënten
Luchtig, iets zoetig speltbrood met een decoratie van zonnebloempitten of roggebloem.
-
Boeren brood
20% volkoren tarwemeel, 80% tarwebloem - Biologische ingrediënten
Luchtig brood met toegankelijk karakter, zacht van structuur.
-
Meergranen
15% volkoren tarwemeel, 80% tarwebloem, 5% roggebloem - Biologische ingrediënten
Luchtig smaakvol brood met een zacht open kruim en een decoratie van maanzaad, lijnzaad en zonnebloempitten.
-
Tarwe wit
85 % tarwebloem, 10% tarwe volkoren, 5% roggebloem - Biologische ingrediënten
Stevig wit desem brood met een mix van wit en volkoren tarwe.
-
Mais
75% tarwebloem, 21% maisbloem, 4% roggebloem
Luchtig witbrood met de zoete smaak van maïs. Gedecoreerd met mais.
-
Noten vruchtenbrood
70% tarwebloem, 30% roggebloem
Een stevig tarwe rogge desem brood gevuld met dadels, vijgen, abrikozen, rozijnen, pompoenpitten, walnoten en hazelnoten.
Allergenen
Meer weten over de specifieke ingrediënten of voedingswaarden van een product? Mail dan je vraag naar info@bbrood.nl of bekijk de allergenenlijst.
Desem
Al onze broden worden gemaakt op basis van zuurdesem. Ons desembrood krijgt ruim 2 dagen de tijd krijgt om zich te ontwikkelen. en dat proef je!